19.8.2010

Stockmannin toinen kerros

Siisteys & haju Moitteeton ja ensiluokkainen, aika lailla myös stockmanninen. Mukavan siisti vessa.

Varustelu Ilmeisesti vastikään uusittu interiööri on kokenut varsinaisen metamorfoosin: entiset tylsät, muistaakseni valkoiset pinnat on korvattu tyylikkäällä harmaalla laatalla ja erityisen komealla tummalla puulla. Pönttökoppien puuovet on upotettu silmiähivelevän tyylikkäällä tavalla samasta materiaalista tehtyyn seinään. Koppeja, pisoaareja ja hanapisteitä on kutakin kolme. Koppien funktionaaliset piirteet ilahduttavat: takana on mainio taso, jolle voi asettaa laukkunsa tarpeidenteon ajaksi sekä vessapaperiannostelija, josta paperi varmasti katkeaa joka vetokerralla eikä tule kolmea metriä lattialle. Erityisenä lisähuomiona mainittakoon pisoaarialueen näyttävä taustavalotettu peili.

Atmosfääri Varsin viimeistelty kokonaisuus on parannuksen jälkeen melkein yksi Helsingin merkkivessoista. Erityistä kontrastia vessan tyylikkyydelle luo sen ulko-oven takana avautuva Stockmannin miesten vaateosasto.

Muuta Aina matkan varrelle osuva Stockan vessa on jo vuosia ollut huojennus tämän maksullisten käymälöiden luvatun kaupungin asukkaille. Vaikka ennemmin tai myöhemmin tämänkin vessan ovesta löytynee euronsyöjälaite, Akuutit kiittää, että vessakokemusta on hiottu entisestään ja asiakkuudesta tehty näin edes hivenen houkuttelevampaa.

Kokonaisuus ****


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti