28.8.2010

Design-museo

Siisteys & haju Huoliteltu vessa, jonka siisteydessä ei ole mitään moitittavaa. Tosin nimenomaisena arvostelukertana oli pieni pissan haju, mutta emme antaneet sen häiritä kokemusta...

Varustelu Kaksi teräksistä pönttöä, pisoaari ja kolme hienoa design-hanaa. Kaikki pinnat ja mainio kaareva katto miellyttävät silmää keskenäisellä yhteensopivuudellaan, niin ikään valaistus-, ovi- ja muut ratkaisut etsivät vertaisiaan. Varustelupuolen huomattavin kaunis yksityiskohta on oman akselinsa ympärille aukeava, ajatonta charmia huokuva tummapuinen ovi. Ekologisena lisänä mainittakoon jokaisessa kopissa oleva liiketunnistin - astu vain sisään, niin valot menevät päälle!

Atmosfääri Tunnelma design-museon vessassa on niin funktionaalinen ja mielenkiintoinen kuin sopii odottaakin. Olisiko sellainen edes mahdollista, ettei vessa seuraisi museon tyylikästä linjaa?

Muuta Toisin kuin saattaisi olettaa, edesmenneen Cafe Kafkan vessa ei ollut Akuuttien varsinainen debyyttivessa. Juuri ennen tämän blogin luomista kävimme nimittäin pisunderilla design-museon vessassa, jonka voidaankin laskea olevan yksi tärkeimmistä lähtölaukauksista tässä loputtomassa odysseiassa parempien vessakokemusten puolesta!

Kokonaisuus *****

1 kommentti:

  1. Erittäin hienoa, että design-museossa tyyli yltää myös saniteettitiloihin asti!

    VastaaPoista