1.9.2010

Olutravintola Maltainen Monni

Siisteys & haju Suhteellisen moitteeton. Ei inhottavaa hajua tai roskia ympäriinsä.

Varustelu Toiletti on pohjapiirustukseltaan hieman epäkäytännöllinen. Ovesta astutaan kapeaan "eteiseen" jossa on käsienpusuallas, pisuaari + romppeet. Tästä tilasta on mahdollista sitten jatkaa pieneen vessakoppiin, jossa on vain pönttö ja wc-paperiteli. Pisuaari on kuitenkin sijoitettu niin lähelle eteiseen päin aukeavaa vessakopin ovea, että avautuva ovi osuu väistämättä pissijään, aiheuttaen kiusallisen tilanteen. Kesken virtsaamisen on tylsä väistää pois pisuaarilta, mutta kopin sisäpuolellakin tuntuu jormalta seisoskella ovenraossa ja odotella pisuaarilla asioivan lopettavan. Itse olisin asentanut lukon jo ulommaiseen oveen ja poistanut koppien väliseinän.
Itse varustelu kuitenkin on hyvä, lähes kaikki tarvittava löytyy. Vain koukku manbagia varten uupuu. Peilikin on oikein lasia. Saippuaa ja tarvittavat paperit löytyivät asianmukaisesti.

Atmosfääri Aika jännä, jotenkin hyvin asiallinen. Poikkeaa ravintolan muusta "toinen olohuoneesi" -tyyppisestä konseptista täysin. Muhkeat nahkasohvat ja tummat puukalusteet eivät tunnu mitenkään käyvän yhteen tämän kliinin, sinertävällä seinälaatalla sisustutun toiletin kanssa. Atmosfääri on mitäänsanomaton. Toisaalta ei siis täysin negatiivinenkaan!

Muuta Mukana olleet nuoret naiset moittivat naisten vessasta yhtä lailla puuttunutta laukkukoukkua.

Kokonaisuus ***







1 kommentti:

  1. propsit laukkukoukun huomioimisesta! lovee!! <3:EA

    VastaaPoista