12.6.2010

Akuutit comes home! Boeing 777-200 -lentokone, AirFrance.

Siisteys & haju: Oikein miellyttävä! Kulumia ja käytön jälkiä löytyy toki, kone ei ole aivan uusi. Tarrat ovat myös rispaantuneet paikoittain. Peilipinnat ovat taas hämmästyttävän puhtaat.

Varustelu: Todella hyvä. Vessapaperia, käsipyyhepapereita, kosteuspyyhkeitä ja nenäliinoja oli kaikkia tarjolla. Vessanpöntön reunan suojapaperit tosin olivat loppu. Saippuakin oli miellyttävän tuoksuista. Silmiinpistävin osa varustelua on kuitenkin erilaiset varoitus- ja opastetarrat. Näitä kaksikielisiä (Englanti & Ranska) tarroja on liimattu kaikkialle, milloin kieltämään tupakointi milloin opastamaan vessan lukitsemisessa. Erityismaininnan tämä toiletti saa kuitenkin funktionaalisuudestaan, superpienestä koostaan huolimatta vessassa pystyy asioimaan mukavasti. Seinään on kätketty jopa pöntön ylle laskettava lastenhoitopöytä!

Atmosfääri: Ehdottoman lentokoneinen. Pieni, mutta toimiva. Funktionaalisuus saa tuntemaan, että joku on todella miettinyt ja nähnyt vaivaa saadakseen vessasta toimivan juuri sinua varten. Oli suorastaan nautinto tutkailla vessan toimivuutta. Vessan kahta seinää peittävät isot peilit tuovat mukavasti tilan tuntua. Vessassa ei tosin ole mitään uutta, tuntuu kuin vierailisi samassa lentokoneen vessassa jo kymmenettä kertaa.

Muuta: Kiinnitin erityistä huomiota "Attendant Call" -nappiin. Vessassa on aina mukavampi asioida, kun tietää voivansa kutsua napin painalluksella luokseen kauniin ranskattaren.

Kokonaisuus: ***








1 kommentti: