29.6.2010

Helsingin kaupungintalo

Siisteys & haju Siisteystasoa tässä vessassa voi hyvin kuvata sanalla moitteeton niin kuin kaupungin ykköspytingissä kuuluukin. Roskia ei loju lattialla, hajuja ei ole ja pinnatkin ovat kaikin puolin miellyttäviä.

Varustelu Kenties yksi Akuuttien historian övereimmistä seteistä: kolme tilavaa huonetta, seitsemän vessakoppia, seitsemän pisoaaria, neljätoista (!) käsienpesuallasta ja isoja peilejä. Huomionarvoisia varusteluteknisiä yksityiskohtia ovat myös erittäin hieno seinäkello ja muovimukit. Sisään tullaan tyylikkäitä portaita, joita reunustaa loft-henkinen väliseinä.

Atmosfääri  Kaupungintalon vessakokemus on yhtä tilantunteen, funktionaalisuuden ja minimalistisen interior designin juhlaa. Tunnelman rakentamisessa kiitosta ansaitsee erityisesti istumiseen ja ajanviettoon suunniteltu avara lounge sohvineen. Ei sovi myöskään unohtaa mestarillisesti hyödynnettyjä peilipintoja, jotka laajentavat tilaa entisestään. Erittäin tyylikäs vessa, jossa kelpaa viettää aikaa vaikka kirjaa lukemassa tai iPadilla surffaillessa.

Muuta Viihtymiseen, tarpeettomaan ajanviettoon ja chilautukseen suunniteltu lounge on arkkitehtooninen ratkaisu, joka edustaa varsin puhtaalla tavalla sellaista kiireettömän kaupunkilaiselämän ideologiaa, jota Akuutitkin yrittää toiminnallaan edesauttaa. Sama vanha vinkki: tähän vessaan kannattaa jokaisen stadilaisen tutustua!

Kokonaisuus *****

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti