14.6.2010

Relaxin bar

Siisteys & haju Mitenkään siloiseksi ei Relaxinin vessaa voi puhtausmielessä väittää: siivousvälineet näyttävät olevan enemmänkin sisustuselementin virassa. Haju saattaa välillä olla nihkeä, mutta ympäristön vuoksi se ei häiritse. Mitä muutakaan voisi odottaa tästä täyteen tägätystä Helsinginkadun ihmeestä!

Varustelu Perinteinen vessanpönttö ja lavuaari, ei sen kummempaa. Pöntöstä on kansi lähtenyt pois, joten number two:n toimittaminen voi olla hieman ikävää. Plussaa kuitenkin katon tyylikkäästä teippilampusta ja taiteellisesti yhdestä Helsingin ansioituneimmista törkyhenkisistä interior designeista!

Atmosfääri Legenda jo eläessään, Relaxinin vessa edustaa kokijalleen ultimaattia helpotusta. Kun unohtumattoman Kekkosoven saa auki, avautuu toinen maailma, joka on eräänlainen merkkipaalu Kallion räkälöiden keskuudessa: näin vessassakäynti kuuluu tässä mainiossa Helsingin osassa tehdä. Erityiskiitosta atmosfäärin rakentamisessa annettakoon katon ja oven sisäpuolen kunniakkaalle artworkille.

Muuta Vielä on pari tyhjää kohtaa seinissä jäljellä. Hop hop hommiin, ystävät!

Kokonaisuus *****

2 kommenttia:

  1. siivousämpäri toimii sisustuksen ohella myös raivostuneiden asiakkaitten pisuaarina

    VastaaPoista
  2. se paskantamisrinkula muuten on siirretty turvaan lavuaarin putken taakse, ettei kännikalat kuseksi sen päälle, sieltä sen voi sitten tarpeen vaatiessa ottaa tositoimiin. Mielestäni erittäin loistava innovaatio, jonka soisi yleistyvän muidenkin ihmisviihtymöiden paskiksissa.

    VastaaPoista