22.6.2010

Ympyrätalon Rosso

Siisteys & haju Suhteellisen miellyttävä. Mieto wc-raikastimen tuoksu vallitsee koko toiletissa, ei negatiivisia hajuja. Ei ollut roskiakaan pitkin. Vähäisiä tägejä on turhaan yritetty puhdistaa.

Varustelu Kaksi pisuaaria, pönttökoppi ja lavuaari. Saippuaa ja vessapaperia oli asianmukaisesti tarjolla. Käsien kuivaaminen sujui ongelmitta "huitaise kättäsi edessäni, niin annan paperin" -laitteella. Wc-paperiteline, saippualaitos ja huitaisulaite ovat kaikki kotimaisia Lotus-tuotteita, kyllä kelpaa kuivata ja saippuoida.

Atmosfääri Vessa noudattelee ravintolan yleistä ilmettä ja värimaailmaa loistavasti. Valaistuskin on keltainen. Toiletti on siis fiilikseltään sangen S-etukorttinen. Maalaisromanttiset kärjellään seisovat seinälaatat ja paksut boordit ovat suorastaan kornit. Oranssi seinälaatta yrittää pintakuvioinnillaan turhaan naamioitua kivilaataksi. Tunnelma jää osittain myös hieman ristiriitaiseksi, nykyaikainen allaskaappi ja teräksinen roskakori eivät aivan kohtaa muun sisustuksen kanssa. Lotus-laitteissakin on sentään tämä jo mainitsemani Suomi-aspekti.

Muuta Mitään sanomaton toiletti mitään sanomattoman ravintolan jatkona. Kolme reikää seinässä käsienpesualtaan oikean takakulman yläpuolella jäivät häiritsemään.

Kokonaisuus **







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti