19.3.2010

Aleksanterinkadun Carrols

Siiteys & haju Aika paskainen. Paperia oli vessakopin lattialla melkein rullallinen. Joku katosta lipsahtanut lista nojaa seinään, siitä törröttää nauloja. Katossa on jänniä kolhuja/reikiä. Hajukin on nihkeähkö.

Varustelu Pari pisuaaria, pönttökoppi, pari lavuaaria. Saippuaa oli, kuten myös vessapaperia. Käsiä kuivaamaan on seinään ruuvattu ilmapuhallin. Sillä ei luonnollisesti tee mitään, joten kädet on pakko kuivata wc-paperiin. Roskis on akuutisti rempallaan. Oven listan välistä (näppärästi aivan ovenkahvan luota) pilkistää pelottavasti sähköjohtoja, joista osa on poikki. Liittyvät ilmeisesti sähkölukkojärjestelmään. Vessapaperitelineestä tulee uskomattomasti paperia sekä rullan etu- että takapuolelta, eipä synny kiistaa.

Atmosfääri Törkeähkö. Epäsiisti, rempallaan ja pahan hajuinen. Ilmakuivaajan märiksi jättämien käsien vieminen pilkottavien sähköjohtojen luo ei ole edes ajatuksen tasolla mieltä ylentävää. Ei mitään hyvää sanottavaa. Baarin toiletiksi tämän vielä sulattaisi, mutta kyse on perheravintolasta, vessahan on suorastaan vaarallinen.

Muuta Naisille on oma vessa. Wc-tiloihin johtavien portaiden luona on kyltti, jossa kerrotaan siellä asioimisen maksavan ei-asikkaille 1€. Rikkinäisen sähkölukon ansioista vessoja kuitenkin pidetään auki ja varsinkin ruuhka-aikana on sinne helppo sniikata sisään ilman kuumotuksia.

Kokonaisuus *






1 kommentti: