14.3.2010

Malmin aseman luomukahvila

Siisteys & haju Perustasoa, hyvin neutraali. Pisuaarin välittömässä läheisyydessä voi havaita ehkä hieman tuhdimpaa hengitysilmaa, mutta suurimmaksi osaksi kokemus on kaikin puolin siedettävä.

Varustelu tekee tästä muuten melko tavanomaisesta vessasta erilaisen: pisuaarin ja invapöntön lisäksi löytyy neonvihreä potta (!), erikoisuus, jolle harva vessa tarjoaa kaltaistaan. Naulakko takkia varten löytyy varsin erikoisesta paikasta, kuivauspaperitelineestä. Mukava lisä on myös isohko allastaso, johon voi laskea esimerkiksi repun.

Atmosfääri Mainion ja viihtyisän luomukahvilan vessa on muuten normaali ja hieman tylsäkin, mutta muutamat edellämainitut erikoisuudet luovat jännän liisa ihmemaassa -fiiliksen; on kuin monet asiat olisivat jotenkin hassussa paikassa. Pinnat eivät ole kovin kauniita, eikä missään muussakaan asiassa ole atmosfäärin kannalta juuri kehumista. Tunnelmakeinona piristystä luovat ikkunalaudalla olevat viherkasvit, joiden takana aukeaa mukava Malmin 80-lukulainen kauppakeskuskompleksi ruskeine kaakeleineen.

Muuta Vessan ovi avataan summerisysteemillä, jota rimpautetaan kassalta. Asiakkaan on siis huudettava kahvilan läpi avauskutsu, mutta sehän on ihan mukavaa.

Kokonaisuus ***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti