7.3.2010

Kallion kirjasto

Siisteys & haju Vasta remontista valmistuneen Kallion kirjaston uusi vessa on edeltäjäänsä huomattavasti miellyttävämpi. Pinnat ovat luonnollisesti uusia ja siistejä eikä tuoksukaan ole ollenkaan vastenmielinen.

Varustelu Varustelun puolesta Kallion kirjaston vessa on lähes moitteeton. Kaikki laitteet ovat tyylikästä metallia ja kädetkin saa kuivata kaikissa suhteissa optimaalisimpaan vaihtoehtoon, kangassysteemiin. Pönttö ja allas ovat mielenkiintoisia, kauniita.

Atmosfääri on todella miellyttävä. Vessaan tulee jännän futuristinen tunnelma seiniä kiertävän peilin vuoksi: tuntuu kuin tila vain jatkuisi geometrisin kuvioin kaukaisuuteen. Vessaan voikin helposti flipahtaa ajatuksineen... Laattojen väritys tosin ei ehkä vastaa vessan muuta, kenties kone- tai robottiteemaista, ulkoasua, joka on hyvin onnistunut ja kiinnostava.

Muuta Lukkosysteemi on edeltääjänsä miellyttävämpi: enää ei tarvitse ottaa ihmeellistä limaista avaimenperätötteröä sisäpuolelle, jotta oven saisi lukkoon.

Kokonaisuus ****

1 kommentti:

  1. Oi, jes. Vierailin itse kyseisessä hotelli helpotuksessa (tosin naisten puolella) juuri perjantaina ja ilahduin suuresti uusista lukkosysteemeistä. Toi peiliviritys oli kyllä aika diippi!

    Tää blogi on erittäin OG.

    VastaaPoista