11.3.2010

Sokoksen McDonald's

Siisteys & haju Lattialla hieman vessapaperia, muuten siisteydeltään vallan hyvä. Voimakas hajuste peittää mahdollisen kusen hajun mainiosti.

Varustelu Huomattavin varustus toiletissa on sinivalo (kuten Asikkalan kunnan huume- ja päihdestrategia -raportti sen niin näppärästi laittaa), eli koko wc-tila on valaistu sinisellä valolla. Tällä pyritään tekemään suonensisäisten huumeiden käyttö toiletissa mahdottomaksi. Tavanomaisemmat tarpeensa voi kuitenkin vessassa tyydyttää ongelmitta joko pisoaariin tai pönttöön, kumpikin miellyttävää harjattua terästä. Saippuaa ja paperia oli tarjolla. Käsien kuivaaja taas on se kaikkein nihkein mahdollinen, (kylmä)ilmapuhallin. Kirosimme sen yhdessä kanssakuivaajan kanssa syvimpään helvettiin.

Atmosfääri Varsin miellyttävä! Sinivalo yhdessä teollisten, kliinien teräspintojen kanssa antavat kummalliset futiristiset vibat. Tänne jos jonnekkin on helppo flipahtaa. Ilmapuhaltimen kylmä viima kuitenkin latistaa tunnelmaa.

Muuta Asiakkaille ilmainen, muille 1€. Maksusta huolimatta äärimmäisen helppo sniikata sisään! Kysy vain polettia kassalta. Varmimmin saat sen ilman nihkeilyä käyttämällä Englantia. Hc-sniikkari jättää vielä takin ja laukun kaverille kulman taakse ja näin antaa henkilökunnalle valheellisen kuvan asiakkuudestaan.

Kokonaisuus ***






1 kommentti: