6.3.2010

Cafe Mascot

Siisteys & haju Mascotin vessa herättää siisteyden puolesta ristiriitaisia tuntemuksia. Paperia ja saippuaa on lähes poikkeuksetta aina saatavilla, mutta myös kusi tuppaa haiskahtamaan. Paperikori on usein ääriään myöten täynnä, tämän epäkohdan voisi helposti korjata kangassysteemillä, joka korvaisi irtopaperit.

Varustelu Erittäin kattava kokonaisuus pitää sisällään kolme pönttöä ja neljä pisuaaria. Altaita on vain yksi ja aiheuttaa oven suuhun usein hieman tungosta. Käsien kuivaaminen sujuu koko illan mallikkaasti, irtopapereilla tosin. Viimeisen tarkastuksen yhteydessä, klo 2.22, paperia oli edelleen saatavilla. Peiliä ei ainakaan miesten vessassa ole. Mainittakoon kuitenkin, että Mascotin käsienkuivauspaperi on ensiluokkaista, pehmeää ja sulokasta. Liian usein ravintolan vessassa kohtaa keltaisen, koppuraisen (hiekka)paperiarkin.

Atmosfääri Tässä vessassa on sitä jotakin! Tägit, tarrat ja rempallaan olevat paikan antavat tälle vessalle liki ainutlaatuisen tunnelman. Täällä asioidessaan voi kuka tahansa tuntea itsensä rocktähdeksi! Vessan loistava atmosfääri kompensoi satunnaisen kusen hajun kanssa täysin ja nostaakin toiletin aivan Helsingin kärkisijoille.

Muuta Vessoja on yhteensä kolme, kaksi naisille ja yksi miehille. Luonnollisesti naistenvessat ovat meille arvoitus, joku naislukija kommentoikoon kokemuksistaan!

Kokonaisuus *****






Roskakori on täysi

3 kommenttia:

  1. Tägi pisuaarin sisällä?!

    VastaaPoista
  2. Naistenvessa on aika fantsu. Havoin liian täynnä, vaikka onkin vain kolme koppia. Mutta mikä parasta. Koppien ovien sisäseinät on maalattu! Siellä on muistaakseni ainakin höyhenten kuvia ja muuta grafiikkaa (sniikatkaa joskus kattomaan)! Ja Iso Peili.
    Mutta oikeassa olette, Mascottia on kiittäminen pehmeästä paperista.

    VastaaPoista
  3. Kannattaa sniikata naistenvessaan. Ihan eri luokkaa ku miesten.

    VastaaPoista