4.3.2010

Cafe Kafka / Svenska teatern

Siisteys & haju Yleinen siisteys Kafkan vessassa on ihan hyvä. Papereita ei ole lattialla eikä kusi pahemmin haise, mutta tyrmäävän freesikään se ei ole.

Varustelu Kädet tulee varmasti pestyä, sillä altaita on kaksi. Kuivaamiseen on tarjolla samaten kaksi vedettävää paperikonetta, jotka voisi kenties korvata vähemmän limaisilla, vedettävillä kangassysteemeillä. Ne ovat myös ekologisempia!

Atmosfääri Kelmeä valo ei kutsu viihtymään (älkää hämääntykö hyvin photaroiduista kuvista!) Vessan hämäryys luo hieman karun tunnelman. Kahvilan yleinen viihtyisä ja tyylikäs ilmapiiri antaa olettaa hieman parempaa vessaltakin. Siniset laatat ovat kuitenkin mukava lisä.

Muuta Vessan avaimen joutuu nihkeästi hakemaan toiselta puolelta kahvilaa. Cafe Kafkan pyöreän muodon vuoksi ramppaamista tuleekin oikein iltalenkin verran. Myös avaimenperänä toimiva lasten hiekkalaatikkoharava herättää kysymyksiä... Kuuleman mukaan toisessa avaimessa on kiinni jeesusteipillä fiksailtu lapio. Mainittakoon myös, että miehille ja naisille ei ole omia vessoja, vaan myös naiset joutuvat kestämään miesten roiskeita.

Kokonaisuus ***























Ilmeisesti sekaannuksia on tullut kassojen suuren lukumäärän vuoksi.

1 kommentti:

  1. Näyttää kyl ihan tyylikkäältä vessalta ja musta toi lasten lapio on hauska avaimenperä hehe. Muuten hyvä arvio ja tärkeitä seikkoja huomioitu, PAITSI onko vessassa naulakkoa? se on musta yksi oleellisimpa juttuja :P

    t. Ina

    VastaaPoista