26.3.2010

Kino Engel

Kiisteys & haju Varsin hyvä, pinnat ovat puhtaat ja paperia ei lattialla pyöri. Tageja on puhdistettu, seinissä on tummentumia entisien tagien kohdilla. Myös pyöreä wc-paperiteline on ikävän näköinen. Antaisivat tagien olla, huonosti poistettuna ne ovat rumia. Haju on myös täysin neutraali.

Varustelu Toimiva pisuaatin, pönttökopin ja lavuaarin vessa. Peilejä on peräti kolme. Saippuaa ja papereita oli tarjolla. Lavuaarinurkkauksessa on pieni puinen taso, vaikkapa laukulle. Vessakopissa on vaatenaula. Seinällä on myös pieni mainosjuliste Engelin dvd-tarjonnasta. Lavuaarikulmauksen valaisin on myös huomion arvoinen, varsin miellyttävä perinteisiin loisteputkiin verrattuna. Myös saippuapullo on tavallisuudesta poikkeava musta pumppupullo.

Atmosfääri Oikein hyvä. Lavuaarikulmaus miellyttää silmää, erikokoiset peilit, puinen taso ja valaisin luovat jännittävän tasapainon tunteen. Tämäkö on sitä epäsymmetristä symmetriaa? Mainosjuliste on mukava lisä ja herättääkin toiveen elokuvajulisteista seinillä! Tagit ja tarrat saisivat minun puolestani jäädä. Niiden ja julisteiden kanssa toiletti olisi aivan huippu. Tuo puinen ikkunalaudanomainen (peilin alla, mitä symboliikkaa) taso tuo toilettiin jotain ainutlaatuista. Täällä asioisin mielelläni uudelleenkin!

Muuta Naisille on omat wc-tilat. Toiletin mainosjulisteessa on muuten suht hyvä diili tarjolla, käyhän vilkaisemassa!

Kokonaisuus ****





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti