12.3.2010

Bar 10

Siisteys & haju Hieman pissa haiskahtaa ja joka puolella on oikeastaan vähän harmaata siinä, missä pitäisi olla valkoista. Ei kuitenkaan mitenkään överilikainen, aika lailla mukiinmenevä.

Varustelu Kaksi normaalia pönttöä ja erittäin randomi yhden mentävä teräspisuaari! Vastaavaa en taida olla nähnyt missään. Käsien kuivausta varten on onneksi tuulikoneen lisäksi paperinheittäjä, joka on ihan suht ok.

Atmosfääri Tunnelma on hieman malmilainen, kellertävä ja loskainen. Seinäkuviot ovat jännät ja parantavat atmosfääriä omalla tavallaan. Kokonaisuudessaan vessa on kuitenkin todella kaakelinen, mikä ei vakuuta vaativaa vessakävijää.

Muuta Tie itse baarista vessaan on mielenkiintoinen tunnelinomainen portaikko, jossa on hienoja Guinness-julisteita. Bar 10:n sisustus on muutenkin jees.

Kokonaisuus ***


2 kommenttia:

  1. Minun visuaalista silmääni kaakeliseinän kuvioinnit miellyttivät valtavasti! mutta minun kohdallani ärsyttävä paprunsylkijä jäi jumiin. Kokonaisuudessaan kuitenkin varsin mainio wc-tila oluen kittaamisesta johtuvan akuutin pissahädän tyynnyttämiseen!

    VastaaPoista
  2. Joutuu kyllä arvostaa teidän blogia. Voisitteko kuitenkin ottaa remmiinne naisen ni tästä saisi enempi irti?
    Miltä tuntuu kuvata vessaa?

    VastaaPoista