6.3.2010

Hotelli Torni




Siisteys & haju Kuten hotelli Tornin kattokerroskahvilan porvarillisesta ilmapiiristä (kahvi 4,40€) voi olettaa, pidetään täällä myös vessa siistissä kunnossa. Tuoksu ennen käyntiä on kukkaketoinen ja tunnelma eteerinen, jopa aatelinen. Tyylikkäät pinnat kiiltävät metallinhopeaa ja valkoista.
Varustelu Paperitelineessä ja mainiossa kangasrullalaitteessa on mukavaa teollissävytteistä designia. Papereita riittää ja hanakin toimii kuin rasvattu. Miesten vessassa on sekä pisuaari että pönttö, joten tarpeensa voi vaikka tehdä erikseen jos siltä tuntuu.
Atmosfääri Ei liene kenellekään lukijalle epäselvää, että nyt on kyseessä yksi stadin övereimmistä toileteista. Täällä istuessa mieli todella lepää: koko Helsinki avautuu kokijan edessä kerrostaloineen, jotka ovat kuin tulitikkurasioita horisonttiin asti, missä risteilyalus jo päästelee ensimmäisiä höyryjään ja auringonpaiste leikittelee jään pinnalla. Tornin vessa on tarinoista ja kuulopuheista tuttu todellinen helsinkiläinen legenda, jossa jokaisen aidon stadilaisen tulee käydä vähintään kerran elämässään.
Muuta Naisten vessa on invalidien ja miesten vessoja diipimpi upean kulmasijaintinsa vuoksi. Miestenkin siis kannattaa livahtaa sinne istuskelemaan ihan vain maisemien vuoksi silloin kun moralistien silmät välttävät. Tornin vessaan on myös kohtuullisen helppo sniikata käymään ilmankin, että tutustuu ravintolan toverilliseen hinnastoon.

Kokonaisuus *****























Jyrkät portaat saattavat yllättää hätäisen vessakävijän. Olkaa varuillanne!!

4 kommenttia:

  1. wähäx magee pakko käyrä ens kerral ku on stadish hihi!

    VastaaPoista
  2. nyt on sen verran exquisite et ansaitsee 5/5

    VastaaPoista
  3. Hassu juttu, mutta mä en ole koskaan käynyt Tornin Ateljee baarin vessassa. Ei ole koskaan ollut asiaa silloin, kun olen Tornissa ollut. Muistan, että tästä Stadin upeimmasta näköalavessasta on aina puhuttu, mutta en ole itse asioinut siellä. Mikä pettymys =)

    VastaaPoista
  4. Tuo Tornin wc suorastaan houkuttaa kokeilemaan ns vapaata pudotusta.

    VastaaPoista