15.3.2010

Ravintola Hua Fu Jin Lou

Siisteys & haju Yllättävän siisti ollakseen niin myöhään auki. Pissa ei haiskahtanut lainkaan ja roskakori oli aivan tyhjä! Toilettia siis siivotaan vielä pikkutunneillakin, mukavaa.

Varustelu Suurehko vessa pöntöllä, lavuaarilla ja pisuaarilla. Komeilla kehyksillä varustettu peilikin roikkuu seinällä. Käsipyyhepaperia, saippuaa ja vessapaperia oli kaikkia. Vessaharjakin nököttää nurkassa, varsin toimiva setti. Roskakorina toimii hieman akuutisti muovinen ämpäri.

Atmosfääri Arvokkaan näköiset laatat ja jalopuinen(?) peilin kehys pyrkivät tuomaan vessaan harmonisen ilmapiirin. Kokeneelle vessakävijälle voi tämä toiletti vaikuttaa kuitenkin hieman feikiltä. Osa 'laitteista' on posliinia ja osa terästä, uskalias miksaus, joka ei tässä tapauksessa oikein toimi. Wc-suihku on viritetty luonnottoman kauas lavuaarista (se on toki ollut välttämätöntä, jotta siihen voisi pöntöltä yltää). Muoviämpäri syö viimeisetkin uskottavuuden rippeet. Tunnelma on hieman Malminen.

Muuta Äkillisen muistinmenetyksen johdosta en nyt tältä istumalta osaa sanoa oliko ravintolassa naisille oma toiletti vai ei. Myös wc-paperitelineen vieressä olevan valkoisen boksin käyttötarkoitus on hieman hämärän peitossa. Invaystävällisyys plussaa!

Kokonaisuus ***





2 kommenttia:

  1. haha tähän blogiin sais hyvän jutun siitä, kun täällä mun napuurustossa talo jonka pihalla on kaksi wc-pönttöä koristeenaa!

    VastaaPoista
  2. Tullut käytyä kyseisessä paikassa useasti. Siisti, hyvät ja edulliset ruoat sekä hyvä palvelu. Suosittelen lämpimästi!

    VastaaPoista