9.3.2010

Merihaan palloiluhallin pukuhuone

Siisteys & haju Erittäin nahkea. Lattia on suorastaan limainen, varsinkin pisuaarien välittömästä läheisyydestä. Ilmassa leijuu kusen ja hien aromaattinen hajuyhdistelmä. Pinnat ovat saastaiset, randomeja karvoja on joka paikassa (?). Ilmastointiputkien ympärille, seinille ja kattoon on myös kerääntynyt psykedeelinen määrä pölyä. Pöntölle istuisin vain äärimmäisessä hädässä. Vessan hajua on yritetty kohentaa voimakkailla wc-hajusteilla, siinä kuitenkaan onnistumatta.

Varustelu Suht kattava, kolmen pisuaarin, kahden wc-pöntön ja kahden lavuaarin toiletti. Vessapaperia oli tarjolla, samoin saippuaa. Kädet kuivataan rullapaperisysteemillä. Lavuaareja ympäröivä taso on hieman rempallaan, siihen en suosittele kenenkään nojaavan. Katon ilmastointiputkien valtavasta verkostosta ei hajusta päätellen ole mitään hyötyä. Suuret juomapullot on hankala täyttää matalissa altaissa.

Atmosfääri Erittäin kurja juurikin siivottomuutensa takia. Ilmastointiputkienkin loft-potentiaalisuus menee täysin harakoille randomien väriyhdistelmien vuoksi. Loisteputkien kelmeä valo sinetöi vastenmielisen tunnelman.

Muuta Eipä miesten pukuhuoneen vessalta kai parempaa voikaan odottaa.

Kokonaisuus *













Akuutit karvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti