21.3.2010

Old Anchor

Siisteys & haju Melko neutraali, mutta vähän nihkeän puolelle menee. Paperiroskis oli pursuamispisteessä, mutta toistaiseksi mitään ei ollut pudonnut lattialle.

Varustelu Basicit pisuaari, pönttökoppi, lavuaari, saippuakone, paperinsylkijä ja rumat kaakelit. Ensinäkemältä siis aivan tavallinen vessa. Vaan yllätys odottaa! Kun pissija kääntyy pisuaarilta sulkemaan housujaan, hän näkee edessään ihka-aidon ja ihanaisen, pikkutuntien epätoivon pelastajan, kortonkikoneen! Tämä on mainio valtti varustelun saralla, jota harvalla vessalla on tarjota.

Atmosfääri Tylsähkö. Taas kerran vessadiggari joutuu pettymään: viskipullorivistöin, katosta roikkuvin purjelaivapienoismallein ja muovisin tiiliseinin sisustetun Old Anchorin merikarhu- ja ruotsinlaivahenkinen tunnelma ulottuu seinälle kirjoitetuista korneista satamakaupunkien nimistä aina vessan oven hienoon ulkopintaan asti. Sen takana aukeaa kuitenkin tasapaksu maailma, jossa tarpeet kyllä tyydytetään, mutta siihen se sitten jääkin.

Muuta Ilman kortsuautomaattia vessa olisi ehdottomasti kakkonen. Jostain asioista on vaan pakko palkita hyvällä arvosanalla.

Kokonaisuus ***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti