23.3.2010

Ravintola Du Dii

Siisteys & haju Rasvainen ja pölyinen. Hieman paperia lattialla, kuraa vähän runsaammin. Haju suht miellyttävä, hajustehässäkkä wc-paperitelineen kupeessa tekee ilmeisesti tehtävänsä. Hässäkkä ei kuitenkaan ole laadultaan kummoinen, vaan haiskahtaa hieman Saiturinpörssiseltä.

Varustelu Piskuinen toiletti pöntöllä ja lavuaarilla. Paperia ja saippuaa oli. Peilikin löytyy ja takin saa roikkumaan wc-paperitelineen lukossa paikallaan olevaan avaimeen. Ei varsinaisesti mitään vikaa. Tavanomaisesta poiketen varusteluun kuuluu myös moppi. Hajustehässäkkien määrä myöskin ihmetyttää, tarkkaavainen kävijä huomaa yhden wc-paperitelineen kupeesta seinältä, toisen käsipyyhepaperitelineen päältä ja kolmannen (ponnepulloversion) viemäriputkien kätköistä. Bonuksena käsipyyhepaperitelineen päällä on vielä wc-pöntön reunaan tarkoitettu raikastin.

Atmosfääri Hieman niljakas. Lian ympäröimät, näkyvillä olevat viemäriputket eivät silmää miellytä. Tunnelma on ahdas, kuten ravintolankin puolellakin. Hajustemyrkytys kuumottaa.

Muuta Naiset saavat/joutuvat jakamaan tämän kopperon miesten kanssa. Pahoittelut ensimmäisen kuvan laadusta, vessa on niin akuutin pieni, että jouduin ottamaan yleiskuvan pytystä sissitekniikalla heti oven avattuani.

Kokonaisuus **





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti