27.3.2010

Café Lasipalatsi

Siisteys & haju Perussiisteys ihan ok, jokunen paperin pala lattialla. Pinnat ovat kuitenkin parhaat päivänsä jo nähneet, marmori on jo samentunut, laatat kulahtaneet ja laattojen saumat tummiksi pinttyneet. Myös vessanpöntön kannessa oli kummallista likahankaumaa.

Varustelu Pönttökoppi, kaksi pisuaaria, kaksi lavuaaria. Käsien kuivaus sujui mukavasti kangassysteemillä, mutta ilmapuhaltimen ystäville (!?) on tarjolla myös sellainen. Wc-paperia oli, kuten myös saippuaa. Wc-paperitelinesysteemi tosin oli rikki, tai ainakin jäänyt osittain auki. Myös toinen hana oli rikkoutunut käyttökelvottomaksi. Hyvä lisä varustelussa oli desinfiointiainesuihkutushässäkkä pöntön luona, jolla voi halutessaan suihkauttaa paperille pöntön reunuksen istumakelpoiseksi kuosittavaa desinfiointiainetta.

Atmosfääri Vessasta jää väkisin kulunut fiilis. Toisaalta pinnat ovat suht tyyllikkäät, marmorineen päivineen, mutta toiletti kaipaisi pientä kasvojenkohotusta. Rikkinäiset laitteet eivät myöskään tunnelmaa ihmeemmin nostata.

Muuta Naisille on oma vessa, jonne ensin meinasinkin vahingossa kurvata. Miestenvessassa on salaperäinen lukittu ovi, kenties toiseen ulottuvuuteen?

Kokonaisuus **







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti