5.3.2010

Paloheinän kirjasto

Siisteys & Haju Siisteys kirjaston toiletissa on varsin hyvä, epämiellyttäviä hajuja tai roskia ei ole. Muutama kuumottava hometta muistuttava läikkä katossa kuitenkin antaa aihetta moitteisiin.

Varustelu Perinteinen yksi pönttö, yksi lavuaari -setuppi. Wc-paperia ja saippuaa oli kumpaakin. Käsien kuivaaminen hoituu erittäin miellyttävästi Lindströmin kangassysteemillä. Pöytäpinta-alaa ei ole, mutta naulakko sen sijaan löytyy. Roskakorien runsas määrä (2) aiheuttaa ikävän valinnan vaikeuden. Wc-pöntön vierestä löytyy kummallinen metallinen, seinään ruuvattu, tinakauhaa muistuttava pidekehärdelli, joka on varmaankin joskus toimittanut vessaharjanpidikkeen virkaa. Nyt siihen voi ripustaa vaikkapa silmälasinsa, kätevä.

Atmosfääri Ei paha, jopa miellyttävä, hieman laitoksinen. Homeläikät kuumottavat. Tägätty wc-paperiteline antaa idylliselle pikkukirjastolle säväyksen aitoa lähiötunnelmaa. Ei pettänyt odotuksia.

Muuta Kirjastossa on kaksi vessaa, toinen tavallinen unisex-wc ja toinen inva-tualetti. Jälkimmäisessä myös pienehkö pöytätaso jolla voisi akuutissa hädässä fiksailla vauvalle uuden vaipan, mutta varsinaista hoitopöytää ei kirjastosta löydy, vaikka se onkin lapsiperheiden suosiossa, selvä miinus. Myös inva-wc:n paperiteline on asianmukaisesti tägäilty.

Kokonaisuus ***




Vessan silmälasipidike


"420"

1 kommentti: